Ettevõtlusteatri logoEL logo

Ettevõtlusteater MTÜ kutsus kõiki (ettevõtlus)teatrihuvilisi osalema II vabariiklikul Ettevõtlusteatrite festivalil. Nüüd on aeg valida festivalile saabunud tööde hulgast oma lemmik. Publiku lemmik selgub ajavahemikul 26.09-03.10.2016 toimuva hääletuse käigus. Hääletajate vahel loosime välja hulgaliselt Ettevõtlusteater MTÜ logodega meeneid.

Publiku lemmik kuulutatakse välja 04.10.2016.

Oma lemmikule saad anda hääle  siin.

Ühe kuuse lugu

Julged unistused

Sõmeru Põhikooli Ettevõtlusteater

Ettevõtlusteater MTÜ korraldatava festivali läbiviimist toetab Lääne-Viru Maavalitsus, Europe Direct teabekeskus – Lääne-Virumaa, Lääne-Viru Omavalitsuse Liit ja Lääne-Viru Arenduskeskus läbi Euroopa Regionaalarengu fondi meetme “Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine” tegevuse “Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks” raames.

Comments are closed.

Post Navigation

loading